fbpx

B2B salgsapp | nVision Mobile

Dine sælgere kan nemt oprette ordrer og få adgang til jeres digitale kataloger, ordrehistorik og lagerbeholdning på farten med en salgsapp fra nSales. Den ultimative sælgerløsning til sælgere på farten.

nVision Mobile salgsapp er som skabt til brugskunst og modebranchen, med understøttelse af styles, sortimenter samt størrelser og farver.

Sælg produkter enkeltvis eller i pre-packs, og kvitter for ordren elektronisk.

B2B salg har aldrig været mere enkelt!

nVision Mobile B2B salgsapp

Mobil ordreoptagelse

Ordreoptagelse

Kundebesøg har aldrig været nemmere. Du kan sælge direkte fra jeres katalog, vælge produkter fra en liste eller blot skanne en stregkode for tilføje produkter til ordren. Det er ganske simpelt salgsoptimering!

Kundebesøgs- og ordrehistorik

Kunder

Hver kunde har en komplet besøgs- og ordrehistorik. Derved kan du nemt forberede dig inden det næste salgsmøde. Billeder af udstillinger eller defekte produkter kan nemt deles med dine kolleger.

Produktpræsentation

Produkter

Produkter bliver præsenteret på en hurtig og overbevisende måde. Detaljer om produkterne, såsom lagerbeholdning, priser og billeder er altid opdaterede og nye produkter kan tilføjes løbende.

CRM

CRM

Hold styr på nye og potentielle kunder.Emner kvalificeres gennem 5 trin - fra lead til ny kunde - med fuldt overblik.

Online/Offline funktionalitet

ONLINE * OFFLINE

Med online/Offline funktionalitet får du det bedste fra begge verdener. Offline giver dig ro i sindet - du kan altid optage en ordre.

nVision Mobile sælgerløsning salgsapp
Interaktive kataloger & lookbooks
Interaktive kataloger & lookbooks

Interaktive kataloger & lookbooks

Præsenter og sælg dine produkter ved blot at klikke på dem i dine PDF’er.
Upload dine kataloger og lookbooks, så er du hurtigt i gang.

Sales Planner

Giver dig nemt et visuelt overblik over alle dine kunder.

Med Sales Planner bliver dine salg visuelle for både sælger og virksomhed. Det er synligt markeret hvor der er behov for at køre hen, for at hente mere salg. Og det er synligt hvor i landet der er plads til at øge omsætningen.

Sales Planner
Understøttelse af styles i både farver og størrelser

Fashion

Vi understøtter styles i både farver og størrelser. Du kan sælge enkeltstyk, sortimenter eller pre-packs. I matrixen har du altid et hurtigt overblik over hvilke varianter der er på lager og hvornår de kan leveres. I app’en kan du anvende en Socket Mobile stregkode scanner hvis du vil scanne hangtags og barcodes.

Lad os tage en uforpligtende snak i dag

Vi ringer dig op om lidt

– bare indtast dit telefon nr og e-mail adresse