fbpx

Case: GreenGate A/S

Med One Platform skaber GreenGate resultater

Kunde

GreenGate A/S

Produkter

One Platform

Land

Danmark

Integration

Microsoft NAV

Fokus på B2C og kundeoplevelse

Igennem årtier har det at sælge interiør- og designprodukter været forbundet med store internationale messer og Formland i Danmark.

Denne tradition bliver nu udfordret med et helt nyt koncept fra nSales, der muliggør at kunderne kan gå på opdagelse og indkøb i et digitalt 3D univers direkte fra deres PC eller tablet.

Det helt banebrydende i teknologien er, at man udover at gå rundt i en tredimensionel verden også kan klikke på produkterne, se priser, lagerbeholdning, etc. Samtidig kan man med få klik tilføje produkterne direkte til en ordre og derved hurtigt og nemt afgive sin bestilling.

Løsningen er udviklet af nSales med brug af et specielt 360 graders kamera og en 3D teknologi, der er kendt fra ejendomsmæglerbranchen.

Hos GreenGate har vi været i gang med en digital oprustning de seneste par år.
Det er klart at i den forbindelse tænker vi meget, i hvordan vi kan og skal sælge i fremtiden, og her er det nuværende messekonceptet en ting, der er spændende at udfordre lidt. Et er, at det dyrt og ressourcekrævende at deltage, ikke kun for os, men også for vores kunder. Et andet er, at kundeunderlaget bliver mindre og mindre i takt med at flere og flere detailbutikker lukker, bl.a. pga. konkurrencen fra internethandel. Vi har derfor ledt efter en løsning på, hvordan vi kunne nå ud til de mange kunder, der af den ene eller anden årsag vælger messerne fra.

I den sammenhæng valgte vi, at spille bold med nSales. De har i mange år været en pålidelig leverandør med deres velkendte app til vores sælgere. Lasse fra nSales var ikke sen til at se potentialet i et virtuelt showroom med integreret varebestilling.

Resultatet blev, at vi nu hos GreenGate kan invitere både nye og gamle kunder på en tur i vores showroom, eller at vores sælgere kan tage en virtuel shoppingtur sammen med dem. Det er en hurtig, nem og effektiv løsning, der 100% understøtter vores forretningsmodel og koncept. Vi venter os rigtig meget af den i fremtiden, og har allerede fra starten af lanceringen fået rigtig god feedback fra kunderne.

Flemming Nordstrand

Export Director, Partner
GreenGate A/S

Vores spændende cases

Læs mere om de fantastiske brands vi arbejder sammen med

B2B, B2A & PIM
Soyaconcept
Soyaconcept har valgt One Platform til deres digitale tilstedeværelse. Det betyder at sælgere og kunder hele tiden er opdateret med de nyeste produkter, lagerbeholdninger og priser.
B2B, B2A & PIM
vipp
Alle sælgere bruger iPad app til at optage ordrer.
Kunder bestiller nemt produkter og merchandise materiale fra B2B shoppen. Alt indhold er synkroniseret med NAV via webservices.
B2B & B2A
Done by Deer
One Platform giver Done by Deer mulighed for at udveksle data mellem C5 og nSales. Både sælgere, agenter og B2B shop har på den måde adgang til de samme data og billeder.
Shopify & PIM
Dea Kudibal
At integrere lager, priser og pakning af ordrer med Shopify var en stor udfordring.
Nu udveksles der data mellem alle shops seks gange i timen. PIM modulet sørger for opdaterede produktbilleder.
B2A & SHOWROOM
Broste CPH
Broste CPH er en ledende spiller inden for brugskunst. Med vores virtuelle showroom er kunder og agenter i stand til at besøge deres store showroom og bestille produkter direkte fra det.
B2B & B2A
Bisgaard Sko
Bisgaard børnesko er i en rivende udvikling. Efter en opgradering af NAV valgte de nSales One Platform.
Der anvendes produktmatrix med lagerbeholdning og reservationer.
B2B & Shopify
Sv. Michelsen
Sv. Michelsen Chokolade er håndlavet chokolade af de bedste råvarer siden 1933. Nu opruster de digitalt og satser på nSales' B2B platform samt en integration af NAV med deres nye Shopify webshop.
B2A & BI
Eva Solo
For at optimere salg og understøtte agenter i mange lande anvender Eva Solo nVision Mobile på iPads. Det giver sælgerne indblik i kampagner, salgstal og mulighed for at optage ordrer.
Vi ringer dig op om lidt

– bare indtast dit telefon nr og e-mail adresse