Eva Solo

Med digitale visioner sikrer Eva Solo kommende generationer.

Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Om Eva Solo:
Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på.
Da der kom travle og udearbejdende kvinder, udviklede vi redskaber, der lettede arbejdet i køkkenet. I 1970’erne, da de åbne køkkener gjorde deres indtog, var vi først med køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem.

I dag er vi, i tråd med vores historie, kendetegnet ved funktionelt design af høj kvalitet. Vi har udviklet os til et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte.

Vores hovedkontor ligger i Danmark, i Måløv, men vores produkter forhandles over det meste af verdenen.
Vi står aldrig stille. På trods af, at vi er en familievirksomhed i 4. generation, så er vi hver dag på sporet af den næste evolution, og en ny generation af Eva Solo-produkter.

One Platform på tværs af funktioner

En historie om intregration mellem One Platform og D365 FO

Da Eva Solo stod overfor en opgradering af deres økonomisystem, faldt valget på Microsoft Dynamics 365.

nSales havde i mange år leveret en sælgerløsning i form af en app.
Opgaven var at skabe en tidssvarende B2B kanal og samtidig beholde sælgernes foretrukne værktøj.

Derfor valgte Eva Solo i samråd med os, One Platform ,der ud over integration til Dynamics 365 også har flere digitale kanaler.

Resultatet blev en løsning hvor både sælgerne kunne beholde deres app løsning.Samtidig giver den nye B2B shop kunderne mulighed for selv at supplere med og inspireres