Skræddersyet løsning frigør ressourcer i ordreprocessen

Manuelle arbejdsgange og repetitive opgaver kan være en stor tidrøver, der kræver mange ressourcer i hverdagen.

Tid, som nemt kan bruges på andre opgaver. 

Det var også scenariet hos Daniamant, der er førende producent af redningslys til redningsveste og redningsbøjer i marinebranchen.

Daniamant havde mange manuelle arbejdsopgaver på ordrekontoret, og de brugte derfor en masse tid på at oprette ordrer og manglede det store overblik over kunder og ordrehistorik.

Digitalisering har efterhånden sneget sig ind i hver en krog af vores hverdag, og digitale løsninger kan være en stor hjælp, når arbejdsgange skal optimeres og effektiviseres. Det gælder ikke mindst i ordreafgivelsen, hvor et digitalt systemt kan være en hjælp til at eliminere manuelle arbejdsgange og automatisere repetitive opgaver.

På den måde frigives tid og ressourcer, som i stedet kan bruges på salg og kundepleje.

Med nSales’ løsning kan vores ordrekontor spare en masse tid. Tid, som nemt kan bruges andre steder”. Siger Frederik Graves, Salgs- og Marketingchef hos Daniamant.

Din løsning skal være integreret med dit økonomisystem

Et tilbagevendende problem for mange B2B virksomheder er, at de ofte glemmer vigtigheden af samspillet mellem webshop og ERP-system.

Ved at integrere den digitale løsning og ERP-systemet, kan virksomheden spare tid, automatisere processer, minimere fejl og forbedre kundeoplevelsen. 

Netop derfor ønskede Daniamant en løsning, der både havde fokus på webshoppens ordresystem og hvordan webshoppen og deres ERP-system, Microsoft Dynamics Nav, snakker sammen.

En skræddersyet salgsløsning har gjort det nemt for Daniamants sælgere at bevare overblikket. De kan nemmere holde styr på kunderne, fordi de nu har en komplet ordrehistorik, de kan reducere manuelle opgaver og minimere fejl i ordreafgivelsen.

Digitalisering af ordresystemet har skabt en stor værdi både internt i afdelingen og for hele virksomheden. Ved at eliminere manuelle processer og i stedet automatisere repetitive opgaver har Daniamant fået frigiver arbejdstid, som i stedet kan bruges på salg.

nSales er specialister i udvikling af digitale salgsordre-systemer, der hjælper og understøtter virksomheder, så de kan arbejde mere effektivt i alle salgssituationer.

Vi har digitaliseret B2B salget, og med vores systemer er sales made simple – hver gang!

Menu