Fra tryksager til trygt salg

F&H koncernen er Skandinaviens største grossist inden for isenkram. Hver dag opdaterer de deres samlede varebeholdning med nye produkter. En ny variant, ny kollektion, nyt design. I alt giver det over otte tusinde forskellige varenumre, som sælgerne skal være opdaterede med.

Hvordan ville du få kommunikeret denne information afsted til sælgerne, så de kan inkludere nye produkter i deres fremvisninger?

For nogle virksomheder betyder denne del et tungt administrationsarbejde, men svaret er lige til for medarbejderne i F&H. De har siden 2012 haft nVision Mobile fra nSales. Det betyder at de har en visuel platform der samler alle varer fra dag til dag.

”Det gør en kæmpe forskel for vores sælgere”. ”De kan slet ikke undvære systemet, og hvis det en sjælden gang imellem ikke virker er der ramaskrig”.

“Det er blevet deres vigtigste salgsværktøj”

Førhen kørte vi rundt med kataloger og håndterminaler.

”Sælgerne skulle have tunge kataloger med, som de så bladrede igennem sammen med kunden. Det er nu reduceret til et minimum af kataloger, når vi i stedet kan fremvise kollektioner og produkter via iPad’en. Det har også givet gode besparelser på vores tryksager” siger Morten med et smil.

F&H benytter sig af nVision Mobile i deres salg, hvilket giver dem et virtuelt showroom, hvor de kan kategorisere og fremvise deres produkter.

Platformen opdateres hver eneste dag uden undtagelse, så sælgerne altid kan se, og er opdaterede på de nyeste produkter.

Alt i ét salgsværktøj

”Hvis kunderne i stedet ringer efter et tilbud bruger sælgerne blot deres iPad til at finde produktet og sende et tilbud afsted direkte via nVision Mobile. Hvis vi opretter en vare i dag, ligger den på iPad’en til sælgerne i morgen som de vil se med det samme fordi de nye produkter kommer til at ligge øverst”.

F&H har været kunde hos nSales siden 2012 og er i dag først til mølle til at få integreret SalesPlanner. Et nyt produkt fra nSales der giver et perfekt visuelt overblik over kunder og aftaler.

”Jeg sidder lige nu og tester de sidste detaljer inden vi går i luften. Jeg glæder mig til at introducere det for sælgerne, for jeg ved bare at de bliver vildt begejstrede”.

Morten G. Hansen
B2C Manager

F&H Logo vigtigste salgsværktøj

Vil du have indblik i hvordan vores produkter kan optimere dit salg og procedurer så kontakt os for et rådgivningsmøde.

Kontakt os for mere information i dag!

Antal sælgere*

*Krævede felter


Skriv til os og få en uforpligtende demo.

Menu