nSales logo - sales made simple

Om nSales

Vi er specialister i udvikling af mobile salgsordre systemer og e-handelsplatforme.
Salgsløsninger der hjælper virksomheder, så de kan arbejde mere effektivt i alle salgssituationer, om det er i marken, på messer eller online.
Vi har digitaliseret og moderniseret B2B salget.
Med vores systemer er sales made simple – hver gang!

Det hele begyndte tilbage i 2005 med et behov for en løsning

Lasse havde på det tidspunkt haft et succesfuldt engrosfirma i mere end 10 år, og han spekulerede på hvordan salgsprocessen kunne optimeres, så hans sælgere ville få mere tid til kundepleje og ordreoptagelse.

For mere end et årti siden var det normalt for sælgere at bruge blyant og en ordreblok til at skrive deres ordrer i.
Sælgerne faxede ordrerne ind og brugte mange timer efter arbejdstid til at indtaste ordrer.
På det tidspunkt var klodsede computere det eneste alternativ til papir og blyant, så der var virkelig brug for et værktøj der kunne optimere salgs- og ordreprocessen.

Det var begyndelsen på nSales

Vores første introduktion til markedet var håndholdte PDA’er, såsom PalmPilots. Disse enheder gjorde ordreoptagelse i marken så meget nemmere. Det virkelige gennembrud kom med introduktionen af ​​iPad’en, der gjorde ordreoprettelse og produktfremvisning endnu mere perfekt.

I dag er vi stadigvæk lige så dedikerede til udvikle nye salgsværktøjer og hjælpe virksomheder med at øge deres salg.
Vi er stolte af at se vores kunder få mere fodfæste på deres markeder ved hjælp af vores salgsværktøjer inden for mobil B2B ordreoptagelse og online salg inden for både B2B og B2C, samt se hvordan vores kunder nemt kan motivere og involvere deres forhandlere med vores Brand Academy app og B2B salgsapp.

Vi holder os altid opdaterede på markedstrend og udvikler løbende nye produkter, så vores kunder altid er på forkant med salgsoptimerende produkter.

nSales DNA er en skandinavisk tilgang til design og brugervenlig software kombineret med en personlig kontakt og support.

At hjælpe virksomheder med at vokse, det er det der motiverer mig hver eneste dag”…

Lasse Rostock
Stifter og adm. direktør, nSales A/S
LinkedIn profil

Menu