fbpx

Om os

Hos nSales brænder vi for at hjælpe virksomheder med at vækste. Det har vi gjort lige siden, vi startede tilbage i 2005. Vi er specialister i udvikling af mobile salgsordresystemer og e-handelsplatforme. Vi har digitaliseret og moderniseret B2B & B2C salget.

Vores salgsløsninger hjælper virksomheder, så de kan arbejde mere effektivt i alle salgssituationer, om det er i marken, på messer eller online.

Hos os er det sales made simple – hver gang!

15+ års erfaring i udvikling og design af software

Digitalisering

Hos nSales er vi eksperter i at digitalisere danske og internationale brands. Mere end 17 ildsjæle brænder dagligt for at give vores kunder en digital dominans, både inden for B2B og B2C.

Kunder

Vores kunder er typisk at finde inden for interiør, fashion og møbler. - Sælger du noget helt andet er du naturligvis også meget velkommen i familien.

Eksperter på digitalt salg

Vi er projektdrivende! - uanset om du er til stede på B2B, B2C eller begge dele. Med mere end 15+ års erfaring ved vi hvad der skal til for at få projektet i mål.

Perfektion

Skal dit brand helt til tops, eller er du et start-up med ambitioner? Med vores øje for detaljer og dybe kendskab til integration skaber vi sammen den perfekte løsning.

15+ års erfaring i udvikling og design af software​
15+ års erfaring i udvikling og design af software​
15+ års erfaring i udvikling og design af software​

Det hele begyndte i 2005

For mere end et årti siden var det normalt for sælgere, at bruge blyant og en ordreblok til at skrive deres ordrer i.

Sælgerne faxede ordrerne ind og brugte mange timer efter arbejdstid til at indtaste ordrer.
På det tidspunkt var klodsede computere det eneste alternativ til papir og blyant, så der var virkelig brug for et værktøj der kunne optimere salgs- og ordreprocessen.

Det var begyndelsen på nSales.
Vores første introduktion til markedet var håndholdte PDA’er, såsom PalmPilots. Disse enheder gjorde ordreoptagelse i marken så meget nemmere. Det virkelige gennembrud kom med introduktionen af iPad’en, der gjorde ordreoprettelse og produktfremvisning endnu mere perfekt.

I dag er vi stadigvæk lige så dedikerede til udvikle nye salgsværktøjer og hjælpe virksomheder med at øge deres salg.
Vi er stolte af at se vores kunder få mere fodfæste på deres markeder ved hjælp af vores salgsværktøjer inden for mobil B2B ordreoptagelse og online salg inden for både B2B og B2C. Samt se hvordan vores kunder nemt kan motivere og involvere deres forhandlere med vores og B2B salgsapp samt virtuelle showroom.

Vi holder os altid opdaterede på markedstrend og udvikler løbende nye produkter, så vores kunder altid er på forkant med salgsoptimerende produkter.

nSales DNA er en skandinavisk tilgang til design og brugervenlig software kombineret med en personlig kontakt og support.

Vores vision

Vores vision er at blive den førende virksomhed inden for digitalisering af salg. Ved at kombinere 15 års erfaring i integration med økonomisystemer og et skarpt fokus på design vil vi være den foretrukne partner i Skandinavien.

Uanset om du er i markedet for en B2A, B2B eller en Shopify løsning vil vi være den samarbejdspartner der leverer og integrerer løsningen.

CEO Lasse Rostock

“At hjælpe virksomheder med at vokse, det er det der motiverer mig hver eneste dag”…

Lasse Rostock Stifter og adm. direktør, nSales A/S

Vi ringer dig op om lidt

– bare indtast dit telefon nr og e-mail adresse