fbpx

Kunde

vipp

Produkter

B2B & B2A

Land

Danmark

Integration

Microsoft NAV

Mere tid og færre fejl.
Det er nSales for os!

Alle vores sælgere bruger løsningen fra nSales til at placere ordrer via deres iPads.

Med ganske få tilretninger i app’en er vi i dag kørende med en løsning, som passer os perfekt.

Løsningen er SIMPEL og SMART, og ikke mindst meget TIDSBESPARENDE i forhold til tidligere, hvor fire medarbejdere brugte det meste af deres tid på at registrere alle de ordrer sælgerne modtog hos kunderne. Det var dobbeltarbejde, og det kunne vi for alvor se i forbindelse med vores lean-implementering. Vi har generelt effektivisering for øje, og med løsningen fra nSales har vi i vores administration fået mulighed for at fokusere på andre værdiskabende områder.

Med løsningen fra nSales har sælgerne også fået mere kundedata tilgængeligt, hvilket gør dem bedre rustet til at vedligeholde kunderne. Og samtidig giver løsningen dem muligheden for at følge en ordre helt til dørs, hvilket er meget positivt, fordi det giver større ejerskab på kunden.

Det er altid en proces at lave noget om, men alle vores sælgere kan se, at vores nye løsning fra nSales giver god mening, og jeg kan kun anbefale den til alle salgsvirksomheder, der ønsker at få skabt et mere strømlinet flow og simplificerede processer.

Vi er tilfredse med vores løsning, og for at opnå en endnu større effektivisering, har vi netop indgået et nyt samarbejde med nSales omkring vores b-t-b-shop.

Ann-Sofie Rex

Ann-Sofie Rex
Head of Digital
Vipp

vipp

Om vipp

Det begyndte som en kærlighedshistorie.

Nogle gange fører den store lottogevinst til mere end bare midlertidig glæde. Da grundlæggeren af vipp, Holger Nielsen, vandt en bil på sin billet til det lokale fodboldstadion i 1932, blev det begyndelsen på vipp. Han vidste det bare ikke. Han solgte bilen, købte en metalpresser og få år senere, da hans kone Marie havde brug for en spand til sin frisørsalon, gik han ud i sit værksted og fremstillede det, der i dag er kendt som vipp pedalspanden.

Holger kunne ikke have forestillet sig, at den spand, han designede i 1939, ville så frøet til et designunivers med møbler og køkkener. Heller ikke, at hans spand ville blive katalysator for et nyt hotelkoncept.

Vipp er stadig et familieejet, uafhængigt dansk designfirma, der drives af Holgers datter, Jette Egelund, hendes to børn Kasper og Sofie og 45 ansatte i København.

Uanset om det er at fremstille en pedalspand, gentænke det modulære, fritstående køkken, udvikle en møbelkollektion eller skabe vipp Hotel, måler vi kvaliteten af produkter og koncepter på deres langsigtede evne til at give en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi ringer dig op om lidt

– bare indtast dit telefon nr og e-mail adresse