Kunde

VIPP

Produkter

B2B & B2A

Land

Danmark

Integration

Microsoft NAV

Mere tid og færre fejl. Det er nSales for os!

”Alle vores sælgere bruger løsningen fra nSales til at placere ordrer via deres iPads. Med ganske få tilretninger i app’en er vi i dag kørende med en løsning, som passer os perfekt. Løsningen er simpel og smart, og ikke mindst meget tidsbesparende i forhold til tidligere, hvor fire medarbejdere brugte det meste af deres tid på at registrere alle de ordrer sælgerne modtog hos kunderne. Det var dobbeltarbejde, og det kunne vi for alvor se i forbindelse med vores lean-implementering. Vi har generelt effektivisering for øje, og med løsningen fra nSales har vi i vores administration fået mulighed for at fokusere på andre værdiskabende områder.

Med løsningen fra nSales har sælgerne også fået mere kundedata tilgængeligt, hvilket gør dem bedre rustet til at vedligeholde kunderne. Og samtidig giver løsningen dem muligheden for at følge en ordre helt til dørs, hvilket er meget positivt, fordi det giver større ejerskab på kunden.

Det er altid en proces at lave noget om, men alle vores sælgere kan se, at vores nye løsning fra nSales giver god mening, og jeg kan kun anbefale den til alle salgsvirksomheder, der ønsker

at få skabt et mere strømlinet flow og simplificerede processer. Vi er tilfredse med vores løsning, og for at opnå en endnu større effektivisering, har vi netop indgået et nyt samarbejde med nSales omkring vores b-t-b-shop.”

Om VIPP

Det er vist de færreste forældre, der ikke kender til bisgaard sko. Det flotte læderdesign har fået nærmest ikonisk status igennem de 15 år sisgaard har været på markedet. I dag leverer bisgaard sko til flere end tyve lande verden over og har et hav af glade kunder. Kollektionen udskiftes to gange om året. Forår/sommer samt efterår/vinter. Fast på hylden finder man ”Never Out Of Stock”- kollektionen, der består af lækre gummistøvler, hjemmesko og faste efterspurgte modeller. Bisgaard børnesko – og støvler til piger og drenge Ser man lidt tættere på en bisgaard sko, vil man lære at den store succes ikke alene skyldes et lækkert design i naturlige materialer. Det er det grundige håndværk og materialer i højeste kvalitet, der gør den helt store forskel.
Ann-Sofie Rex
Ecommerce & Administration Coordinator
Vipp
Vi ringer dig op om lidt

– bare indtast dit telefon nr og e-mail adresse