Mere tid og færre fejl. Det er nSales for os!

Vipp testimonial: Mere tid og færre fejl

Alle vores sælgere bruger løsningen fra nSales til at optage ordrer med via deres iPads.

Med ganske få tilretninger i app’en er vi i dag kørende med en løsning, som passer os perfekt.

Løsningen er SIMPEL og SMART, og ikke mindst meget TIDSBESPARENDE i forhold til tidligere, hvor fire medarbejdere brugte det meste af deres tid på at registrere alle de ordrer sælgerne modtog hos kunderne. Det var dobbeltarbejde, og det kunne vi for alvor se i forbindelse med vores lean-implementering. Vi har generelt effektivisering for øje, og med løsningen fra nSales har vi i vores administration fået mulighed for at fokusere på andre værdiskabende områder.

Med løsningen fra nSales har sælgerne også fået mere kundedata tilgængeligt, hvilket gør dem bedre rustet til at vedligeholde kunderne. Og samtidig giver løsningen dem muligheden for at følge en ordre helt til dørs, hvilket er meget positivt, fordi det giver større ejerskab på kunden.

Det er altid en proces at lave noget om, men alle vores sælgere kan se, at vores nye løsning fra nSales giver god mening, og jeg kan kun anbefale den til alle salgsvirksomheder, der ønsker at få skabt et mere strømlinet flow og simplificerede processer. Vi er tilfredse med vores løsning, og for at opnå en endnu større effektivisering, har vi netop indgået et nyt samarbejde med nSales omkring vores b-t-b-shop.

Ann-Sofie Rex
IT & Ecommerce Manager

Lad også nSales hjælpe dig med at optimere dine salgsprocesser. Kontakt os allerede i dag.

Kontakt os for mere information i dag!

    Antal sælgere*

    *Krævede felter


    Skriv til os og få en uforpligtende demo.

    Menu